ShareTrade

Automatisch beleggen !

Sharetrade is een internetplatform waarop je beleggingssystemen kan vinden die je automatisch kan volgen op je eigen rekening mits een vergoeding in de vorm van een abonnement.

Wat is een beleggingssysteem ?

Een beleggingssysteem is een softwareprogramma dat continu de beurs volgt. Er wordt een aandeel geko- zen (of een future, of een beursindex, of een optie op die index, etc. : er zijn tal van mogelijkheden). De koers van het gekozen aandeel wordt continu gescreend. Vooraf zijn een aantal voorwaarden vastgelegd : criteria die bepalen wanneer het verstandig is actie te ondernemen en dat aandeel te kopen of te verkopen. Wanneer dan in real time op de beurs een koers wordt gevormd die aan die criteria voldoet, dan zal het softwareprogramma een signaal geven. Dit signaal wordt naar alle beursrekeningen gestuurd die aan het systeem gekoppeld zijn. Op die manier wordt het aandeel automatisch gekocht of verkocht op alle gekoppelde rekeningen tegelijk. Zo wordt er dus automatisch een positie ingenomen die het programma vanaf dan zal bewaken. Wanneer de kans zich voor doet, zal het programma de positie ook weer automatisch sluiten met een mooie winst. Wanneer het fout loopt, zal het programma het verlies niet te ver laten oplopen maar tijdig verlies nemen.

Hoe volg je zo'n beleggingssysteem ?

Sharetrade maakt het mogelijk om de signalen van een beleggingssysteem te volgen : concreet betekent dit dat elk signaal van het systeem dat je uitkiest, ook op je eigen beursrekening een order genereert. Je kiest het systeem dat jouw het beste lijkt te presteren, het meest betrouwbaar is, het minste risico neemt, ... Kortom, je kiest het systeem dat het beste bij je past. Telkens wanneer dit systeem een signaal geeft en dus koopt of verkoopt op de beurs, doe jij dat ook, automatisch, met je eigen portefeuille, op je eigen rekening.

Wat moet je concreet doen ?

  1. Neem contact op met Sharetrade, we geven je graag alle informatie die je nodig hebt.
  2. Sharetrade helpt je bij het openen van een Lynx beleggingsrekening in Belgiƫ of Nederland.
  3. Stort de vereiste inleg op je eigen nieuwe Lynx rekening.
  4. Betaal de eerste voorschotfactuur aan Sharetrade.

Zo kan je succesvol beleggen zonder zorgen !


Hoe kies je het beste systeem ?
Terug naar de Home pagina.