ShareTrade

In één oogopslag !Klik op de naam van het systeem voor de Netto totaalgrafiek

(of klik hier voor de Netto interactieve grafiek) - (of klik hier voor de Bruto interactieve grafiek)

(uitleg bij de Netto totaalgrafieken)
Elke totaalgrafiek toont de virtuele totaalstand van de winst voor wie samen met Sharetrade startte op de startdatum. Wanneer er geen positie is ingenomen, loopt de lijn horizontaal en is de virtuele stand meteen ook de reële stand, d.w.z. het bedrag is "in the pocket" (of "out of the pocket" natuurlijk, indien negatief). De grafiek toont altijd de stand inclusief de open positie als die er is, en is dus virtueel (= nog niet "in the pocket") zolang die positie niet wordt gesloten.
Zolang er een positie is, maakt de grafiek soms gekke (virtuele) sprongen : enkel wie tussentijds uit geldnood (tegen ons advies in) zou stoppen, zou de op die dag getoonde winst (of het verlies) realiseren. De goede uitstapmomenten zijn dus de horizontale lijnen (buiten de weekends en verlofdagen) in de grafiek.
Zolang de virtuele totaalstand boven de rode targetlijn zit, zou je ook al kunnen uitstappen en behaal je in procent op jaarbasis alvast meer dan de target. Toch raden we dat niet aan omdat met het nodige geduld het uiteindelijke resultaat meestal beter zal zijn. Immers, alle systemen zijn bedoeld om ook in woelige beurstijden een mooi rendement te behalen.
Wie zelf wil starten hoeft niet te wachten totdat de winstlijn horizontaal loopt. Starten kan elke dag van de week : er start dan een nieuwe grafiek die op je persoonlijke (beveiligde) klantenpagina wordt getoond.
Federico (netto totaal)
netto Totaalgrafiek : target = 10% netto op jaarbasis.
De grafiek toont de netto winst in euro bij een inleg van 15.000 $
Sharetrade volgt dit systeem op de eigen rekening sinds 30 december 2020. Zelf kan je starten wanneer je wil.
Veronica (netto totaal)
netto Totaalgrafiek : target = 10% netto op jaarbasis.
De grafiek toont de netto winst in euro bij een inleg van 5.000 €
Sharetrade volgt dit systeem op de eigen rekening sinds 28 augustus 2020. Zelf kan je starten wanneer je wil.
Manuelo (netto totaal)
netto Totaalgrafiek : target = 10% netto op jaarbasis.
De grafiek toont de netto winst op het startbedrag van 20.000 €
Sharetrade volgt dit systeem op de eigen rekening sinds 12 mei 2020. Zelf kan je starten wanneer je wil.

Op de netto grafieken zijn ALLE kosten en opbrengsten steeds in rekening gebracht behalve eventuele zeer beperkte kosten die afhangen van de specifieke situatie op je eigen rekening en we daarom hier niet kunnen incalculeren (zie vraag 17 op de FAQ pagina voor meer informatie). Zonder posities toont de grafiek de reële stand van de totale winst op de rekening, met een positie wordt de virtuele stand getoond voor elke dag : dit is de stand van de winst indien de positie zou gesloten zijn aan de koers net vóór het slot van die dag. Netto betekent daarom ECHT NETTO, zonder verrassingen achteraf ! De getoonde resultaten zijn effectief behaalde resultaten sinds de start van het systeem, omgerekend naar % op jaarbasis. De grafiek wordt elke dag automatisch bijgewerkt, maar enkel wanneer de stand van de winst op de rekening is gewijzigd. Resultaten uit het verleden zijn nooit een garantie voor de toekomst.